IMG_20160831_094241
IMG_20160831_091911
IMG_20160831_092458

Som un centre de salut de terrassa format per un equip de professionals al servei de les persones  

 

QUI SOM

Som un equip de professionals de la salut i disciplines relacionades que ens hem unit per millorar l’estat de benestar físic, psíquic i social dels nostres pacients. És precisament la promoció del benestar dels nostres pacients el que ens preocupa i ens uneix i per a assolir-lo utilitzem tècniques no invasives pròpies de la naturalesa  com la fisioteràpia, l'osteopatia, el consell nutricional i l'exercici conduit.

Som un equip jove però alhora experimentat en el respectiu camp d’actuació ja sigui en el sistema sanitari públic com privat. Tots nosaltres hem aprés les tècniques més reconegudes de les millors escoles del país on ens hem titulat i constantment estem preocupats per la nostra formació continua per poder oferir-te tan allò més nou com les solucions més efectives.

Les nostres tècniques son mínimament invasives a la recerca de l’equilibri del cos, tan des del punt de vista múscul-esquelètic, com nutricional o psicològic. En la major part dels cassos intentem que sigui el propi cos el que reaccioni als nostres estímuls en la recerca del benestar perdut.

Davant de qualsevol dolor corporal, molèsties posturals, digestions difícils, sobrepès, manca d’agilitat truca’ns i concerta una visita, un equip de professionals t’atendrà com mereixes.

IMG_20160831_091952
IMG_20160831_091911
IMG_20160831_094241
IMG_20160831_092458

SERVEIS

FISIOTERÀPIA

Totes les patologies són tractades en la seva globalitat per solucionar tot tipus de dolències tan agudes (esquinços, trencaments fibrilars, post-operatoris...) com cròniques (dolor lumbars, ciàtiques, dolors al genoll...)

NUTRICIÓ PNI
psiconeuroimmunologia 

Ajudarem en les digestions pesades, refluxos, acideses d'estomac, inflors abdominals, restrenyiments, diarrees.
Tractament de la colesterolèmia, fetges grassos, dolors menstruals i problemes de sobrepès.
La nutrició és present en la millor i més ràpida recuperació de lesions musculoesquelètiques i, en definitiva, per a portar una vida més sana: 

Som el que  mengem !

GERIATRIA

Ens hem posat com a meta millorar i ajudar al bon envelliment de la persona. Precisament és en aquesta etapa de la vida quan més es necessiten els nostres tractaments 

OSTEOPATIA

A finals del segle XIX per el metge nord-americà Andrew Taylor Still (1828-1917) va posar en evidencia les interrelacions entre l'aprell múscul-esquelètic i els altres sistemes orgànics.
L'osteopatia es la ciència i l'art de diagnosticar i tractar les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l'estat de salut de l'organisme.

Mitjançant la teràpia manual, l'observació i l'alt coneixement de l'anatomia i fisiologia humana.

Tractem principalment problemes com lumbàlgies, cervicàlgies, omalgies (dolors espatlla), esquinços, tendinitis... també es molt eficaç en migranyes, vèrtics, problemes circulatoris, digestius, endocrins o neurològics.

GIMNÀSTICA
ABDOMINO-
HIPOPRESSIVA

Té com a principal objectiu la regulació de les tensions intrínseques múscul-conjuntives a diferents nivells del cos humà (visceral, parietal i esquelètic). Aquesta tècnica inclou el tractament efectiu de nombroses patologies funcionals (digestives, vasculars, urinàries…)

IOGA

El ioga és una disciplina apta per a tothom que ens ajuda a prendre consciència del propi cos. Amb la pràctica del ioga obtindrem beneficis a nivell físic, mental, energètic i emocional, equilibrant la teva vida i fent-la més saludable.

READAPTACIÓ 
A L'ESPORT

Individualitzem el tractament per a la pràctica esportiva amb dos factors diferencials: un, la prevenció  tot reduint la probabilitat de patir una lesió i dos, la readaptació per tal de tornar a l'esport amb el to muscular adequat, recuperar el control articular i sensorial del membre afectat i, en definitiva, tornar a la competició.

DOMICILIÀRIA

En cas de la imposiblitat de mobilitat del pacient, ens desplacem a domicili amb els estris necessaris per dur a terme una bona sessió terapèutica.

 
 

EQUIP

-Terapeuta Natural especialitzada en Reflexologia Podal, Auriculoterapia i Acupuntura Zonal. Escola Teràpies Naturals Arnaldo Alejo, Barcelona.

-Mestra de Ioga 200h, Hatha Vinyasa. Estudi Yoga Bindu (Sebastián Arbondo), Barcelona.

-Estudiant Medicina Tradicional China. Escola Universitaria LiPing MTC, Barcelona.

MARTINA BESOLÍ

Professora de ioga

ADRIÀ BRUGAL

Fisioterapeuta, Osteòpata

-Diplomat en fisioteràpia a la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 2009

-Màster en fisioteràpia esportiva E.Gimbernat 2010


-Postgrau en psicoimmunologia per Regenera't 2012

-Osteopata a l'Escola Osteopatia Barcelona EOB i European School of Osteopathy ESO 2018

-CFGS Tecnic superior esportiu 2011

-Grau en fisioteràpia E. Gimbernat 2015


-Màster en Readaptació a l'activitat fisica i competició esportiva EUSES (UdG)

-Fisioterapeuta del Terrassa FC
 

-Especialista en ecografia diagnòstica.

MIKE MOLINA 

Fisioterapeuta i readaptador físic

LAURA LABERNIA

Nutricionista 

-Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (URL) 2008

-Postgrau en psicoimmunologia per Regenera't 2012

-Llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments (UAB) 2010

-Cursant Màster Oficial en Fisiologia Integrativa (UB) 

 

CONTACTE

INFORMACIÓ GENERAL

Carrer de la Goleta 13, 1r pis

08221 Terrassa, Barcelona

Telf.: 620 378 321

E-mail: brucespaisalut@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

HORARI

Dilluns - Divendres: 7.00 - 22.00h

Dissabte: 8.00 - 13:.30h

Hores concertades 

 

IMG_20160831_091911